dscn1004.jpgGemetalliseerde koeienhuiden

Onze gemetalliseerde koeienhuiden ogen heel glamoureus en zijn verkrijgbaar in zes standaardkleuren. Het is echter ook mogelijk om andere kleuren te verkrijgen; bijvoorbeeld zilver op geel, goud op oranje, zilver op turquoise, etc. Stuur ons hiervoor gewoon een mailtje met uw wensen!

Techniek: de meeste huiden worden eerst geverfd, waarna ze op bepaalde plaatsen worden ontdaan van de haren en vervolgens op die plaatsen een lik zilver, goud of brons krijgen.

P1260520.jpgOok verkrijgbaar als patchwork tapijten in allerlei combinaties; volledig gemetalliseerd, enkel de boord gemetalliseerd, dambordpatroon, etc.

Leveringstermijn indien niet in voorraad: +/- 21 dagen.

 

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel