tapijt1.jpgBrio

De Brio collectie is een vlakgeweven dralon chenille weefsel. Dralon is een moderne vezel met de hoogste kleurechtheid. Dit betekent dat het vloerkleed haar kleurintensiteit behoudt. Het is slijtvast als materiaal en ideaal schoon te houden. Door de toegevoegde kunstvezel polyester is het vloerkleed ook extra sterk. De chenille bewerking van het garen zorgt voor een aangenaam zacht gevoel aan de voeten en laat de kleuren leven.

De vloerkleden zijn jacquard geweven en afgewerkt in België. Deze weeftechniek maakt het mogelijk om complexe patronen en kleurpaletten te creëren.

tapijt2.jpgHet eindresultaat is een flatweave. Dit betekent dat het kleed een lage pool heeft, waardoor stofzuigen eenvoudig is. Mensen met allergieën zijn een stuk minder gevoelig voor dit type.

Door hun kleurpalet en eenvoudige vormgeving zijn ze perfect inpasbaar in zeer hedendaagse woningen zowel als in meer rustieke woningen.

Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en standaardafmetingen. In tegenstelling tot andere soortgelijke tapijten is bij deze collectie maatwerk wel mogelijk. Levertermijn ligt tussen 7 à 10 werkende dagen; zowel voor maatwerk als standaardafmetingen. Voor maatwerk; gelieve steeds even per e-mail contact op te nemen om de gewenste afmetingen door te geven.

© 2010 - 2024 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel