Hoe betalen?

Wij bieden u drie opties:
- betaling bij afhaling in de winkel
- betaling bij overschrijving/overboeking vooraf.
- betaling via de beveiligde online kassa van multisafepay waarbij u kan gebruik maken van uw vertrouwde iDEAL, Visa, Mastercard of Bancontact/Mister Cash omgeving.
- betaling via Paypal.

OPGELET: Voor onze Nederlandse klanten.
Geld overmaken naar België vanuit een land binnen de Europese Economische Ruimte is kostenloos mits de betalingsopdracht aan de volgende drie voorwaarden voldoet: bedrag in Euro`s, correcte IBAN en BIC, kostenverrekening optie `Kosten delen (SHA)` aangeven (!). Alleen in dat geval zijn er GEEN kosten voor opdrachtgever en begunstigde! Het is dus belangrijk dat daarmee rekening wordt gehouden bij uw betaling.

IBAN: BE49 4456 6223 9171
BIC: KREDBEBB

Belgische klanten kunnen ook, indien gewenst, onder rembours betalen. Verzendkosten bedragen dan 15 euro voor een pakket onder de 10 kilo. Graag even een seintje op voorhand indien u deze betaalwijze verkiest. 

Voor bestellingen van maatwerk vragen we steeds een voorschot van 15% ter bevestiging van uw bestelling.  Voor tapijten groter dan 12 m² of grote projecten vragen wij steeds een voorschot van 50 %.

 logo60749.jpg logo20bancontact.gif wpvisa.gif wpecmc.gif overboeking0.jpg overschrijvingsformulier.gif  

  283dd30d9b8b4123cfdf9c04d0d599d1logo.jpg

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel