springbokkleed.jpgSpringbok patchwork tapijten

Deze vloerkleden zijn gemaakt van aan elkaar gestikte springbokhuiden. De patches zijn steeds 40 x 60 cm om het vachtpatroon mooi te kunnen weergeven. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, alsook maatwerk. Je hoeft enkel rekening te houden met de afmetingen van de patches. Onderaan zijn ze enkel verstevigd met een zwarte band, maar genieten dan weer wel de natuurlijke anti-slip van de huiden.

springbok1.pngDeze tapijten hebben een heel exotische uitstraling en zijn echte sfeerbepalers in een ruimte. In één natuurlijke uitvoering te verkrijgen en in acht gekleurde uitvoeringen; namelijk limoengroen, fuchsia, zwart, lichtgrijs, geel, oranje, rood en donkergrijs.

springbokkleed2.jpgMomenteel in voorraad in 160 x 240 cm en als loper in 80 x 240 cm. Andere afmetingen hebben een korte leveringstermijn van slechts 3 weken. Ook voor maatwerk.

dscn7483.jpg

  • Springbok patchwork
    Springbok patchwork

    De springbok patchwork tapijten zijn gemaakt van met de hand aan elkaar gestikte springbokhuiden. De squares zijn steeds 40 x 60 cm.

    € 317,00

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel