tibetaansegeit.jpgTibetaanse Geitenvachten

De Tibetaanse geitenvachten zijn steeds verkrijgbaar in rechthoekige tapijtjes van +/- 60 x 120 cm. De haren zijn heel erg lang en fijn. Verkrijgbaar in natuurlijk wit (ivoorkleurig), wit (gebleekt), donkerbruin en zwart. Ze bestaan uit op onregelmatige wijze aan elkaar gestikte stukjes.

Er is een duidelijk kleurverschil tussen de natuurlijk witte vachten en de gebleekte vachten. De eerste hebben een ivoorkleur; terwijl de gebleekte erg wit zijn in vergelijking. Hier en daar heb je wel nog wat vleugjes ivoorkleur zodat ook deze 'natuurlijk' aandoen.

ijsbeertjes.jpgZe zijn afkomstig van verschillende soorten Tibetaanse geiten. Deze worden ook wel 'Kashmier' geiten genaamd omdat zij de welbekende kashmier wol produceren. Ze leven vooral in China & Tibet.

Indien niet in voorraad geldt er een levertermijn van +/- 10 à 14 dagen.

per pagina
per pagina

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel