Blizzard

blizzard1.jpgDe Blizzard is een lappendeken van verschillende type's aan elkaar gestikte schapenvachten. Het tapijt wordt gekarakteriseerd door een alternatie van drie verschillende haarlengten, zijnde 2,5 cm, 5 cm en wel 10 tot 20 cm. Sommige delen kunnen licht krullend zijn.

De aangegeven afmetingen zijn bij benadering aangezien de randen van de tapijten een natuurlijke organische vorm hebben en sommige delen een lange beharing hebben. Er kan steeds een afwijking van 10 cm naar boven of naar beneden zijn. Elk tapijt is steeds van nature licht verschillend.

Ook leverbaar in natuurlijk zwart, geverfd grijs, beige en grijs-zwart getopt.

Maatwerk is mogelijk.

Huidige levertermijn 6 à 8 weken (afhankelijk van de grootte). 

Bekijk ook zeker onze pagina's met direct beschikbare patchwork tapijten; soms hebben we een aantal afmetingen in voorraad en kan je ze op deze pagina's vinden.

 

 

 

P1310940.jpg P1310934.jpg P1310921.jpg

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel