Tangerdscn9868.jpg

De Tanger collectie is een vlakgeweven collectie vloerkleden gemaakt van 100 % wol. Omdat de tapijten geen harige pool hebben zijn ze uitermate licht qua gewicht en uitermate makkelijk verhandelbaar. Door de typische weeftechniek zien ze er zowel aan de voor- en achterzijde precies hetzelfde uit waardoor ze omkeerbaar zijn. Ze hebben dus een dubbele levensduur. Een hardnekkige vletangergreysfeer.jpgk is simpel opgelost door het tapijt gewoon om te draaien.

Deze tapijten zijn erg makkelijk in onderhoud en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Qua stijl zijn ze etnisch geïnspireerd. Het motief past perfect in een etnisch geïnspireerd interieur. De aardetinten zijn heel mooi in een landelijk interieur. De geometrische motieven zijn dan weer erg strak en passend bij moderne interieurs.

dscn9176.jpgZe zijn verkrijgbaar in drie afmetingen, namelijk 140 x 200 cm, 170 x 240 cm en 200 x 300 cm. Maatwerk mogelijk.

Er zijn drie verkrijgbare kleuren; beige, grey en charcoal. dscn9931.jpg

De tapijten zijn steeds in voorraad. Indien niet in voorraad in de webwinkel dan bedraagt de levertijd slechts 7 à 10 dagen.

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel