Zebrahuiden 

zebra.pngWij verkopen ofwel de Burchell of Hartmann zebrahuid, respectievelijk de steppe- en bergzebra. Bij de Burchell zebra lopen de strepen onder de buik door, bij de Hartmann zebra niet. Over het algemeen genomen zijn de Hartmann zebra`s ook iets kleiner. 

Het zijn geen beschermde diersoorten en mogen aldus in beperkte oplagen verhandeld worden. De vraag ligt echter veel hoger dan het aanbod waardoor de prijs de hoogte ingaat en het heel moeilijk is hen te verkrijgen.  

Zebra`s zijn  wilde dieren en worden in het wild aangevallen door andere dieren waardoor de zebrahuiden enkele littekens kunnen vertonen. Daarom werkt men met A, B of C kwaliteit. Volledig ongeschonden zebravellen zijn quasi niet te verkrijgen. Bij ons zal u vooral de A kwaliteit en goede B kwaliteit terugvinden. Een C kwaliteit kan verkregen worden op aanvraag.

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel