Blesbok patchwork tapijten

blesbok.pngDeze vloerkleden zijn gemaakt van aan elkaar gestikte blesbokhuiden. De patches zijn verkrijgbaar in 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 20 x 20 cm. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, alsook maatwerk. Je hoeft enkel rekening te houden met de afmetingen van de patches. Onderaan zijn ze enkel verstevigd met een zwarte band, maar genieten dan weer wel de natuurlijke anti-slip van de huiden.

dscn0419.jpgDeze tapijten hebben een heel rustige uitstraling omdat ze geen uitgesproken vachtpatroon hebben. De kleurschakeringen variëren van vaalbruin naar donkerbruin met hier en daar een iets grijziger of rossiger tint. Uiteraard slechts in één natuurlijke uitvoering te verkrijgen.

dscn5666.jpgMeestal in voorraad in 200 x 240 cm en  200 x 300 cm. Andere afmetingen hebben een korte leveringstermijn van slechts 3 à 4 weken. Ook voor maatwerk.

 

 

  • Blesbok patchwork
    Blesbok patchwork

    Het blesbok patchwork tapijt is gemaakt van met de hand aan elkaar gestikte blesbokhuiden. De patches zijn mogelijk in 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 20 x 20 cm.

    € 317,00

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel