Blesbokhuiden

blesbok.pngDe blesbok is een geit-antiloop. Er bestaan 2 soorten blesbok. De meest voorkomende blesbok is bruin, de binnenkant van zijn poten is wit en hij heeft een witte bles op zijn voorhoofd, vandaar zijn naam. De andere soort is een geheel witte blesbok.

Wilde blesbokken leven in het midden van Zuid-Afrika, in het noorden tot aan Botswana, Zimbabwe en Mozambique. Blesbokken zijn de meest voorkomende antilopen en zijn echte kuddedieren. Blesbokken fokken snel en hebben vrijwel geen natuurlijke vijanden. Ze zijn graseters en leven voornamelijk op open grasland. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke blesbok heeft horens, het enige zichtbare verschil is dat de mannelijke blesbok grotere horens heeft. De blesbokhuiden zijn klein-tot middelgroot. Naast blesbokhuiden bieden we ook patchwork tapijten gemaakt van blesbokhuiden aan.

 

 

per pagina
per pagina

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel