zebrapatchworktapijt.jpgZebra

De Zebra patchwork collectie zijn tapijten gemaakt van met de hand aan elkaar gestikte bedrukte Normandische koeienhuiden. Ze worden gemaakt van witte koeienhuiden waarop een zebraprint wordt gedrukt. Ze zijn verkrijgbaar in de traditionele wit-zwarte kleur, maar kunnen indien gewenst ook een andere grondkleur krijgen.

De patches kunnen in 10 x 10 cm, 20 x 20 cm en 30 x 30 cm gemaakt worden. Ook kan u kiezen tussen met of zonder zwarte boord en kan u ook zelf de breedte van de boord bepalen. Er zijn verschillende standaardafmetingen in voorraad, maar door de uitgebreide mogelijkheden met deze collectie wordt vaak geopteerd voor maatwerk, mede ook door de korte leveringstermijn die bij deze collectie slechts 3 weken bedraagt.

zebrapatchworkdetail.jpgDeze collectie heeft geen verstevendigende onderrug en is enkel onderaan aan de zijkanten afgeboord met een zwarte boord. Voordeel hiervan is de natuurlijke anti-slip van de huiden. 

Indien u maatwerk wenst te bestellen moet u rekening houden met de grootte van de patches.  Bijpassende kussens kunnen ook gemaakt worden.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel