Springbokhuiden

springbok1.pngDe springbok is een middelgroot soort antilope. Hun natuurlijke leefomgeving wordt gevormd door de droge binnenlanden van Zuid-Afrika, van welk het ook het nationale dier is. Het dier dankt zijn naam aan de hoge sprongen die het maken kan. Voor een deel heeft dat ten doel achtervolgende roofdieren af te schudden, om zijn soortgenoten te waarschuwen, maar het dier heeft ook de neiging om met vier poten recht omhoog te springen, een gedrag dat `pronken` genoemd wordt.

De springbok heeft een roodbruine vacht met witte buiklijn afgezet met een donkere streep. Op hun rug hebben ze een soort van witte `kam`. Onze springbokhuiden kan je als apart vel krijgen of als springbok kussen, springbok poef en springbok patchwork vloerkleed.

 

per pagina
per pagina

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel