berger_cyprus white.jpgBerger

Een laagpolig vlakgeweven dessin uit de Mart Visser collectie, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en afmetingen. Het ontwerp ontstond in een vliegtuig door een foto te maken van het onderliggende landschap waar allerlei riviertjes, wegen en landerijen te zien waren. Door de foto erna in photoshop te bewerken krijg je een diapositief dat de basis vormde voor dit ontwerp. Een ontwerp kan soms zo simpel zijn!

De tapijten zijn jacquard geweven en bestaan uit 13% katoen, 23 % polyester en 64 % acryl chenille. Ze hebben een dikke vilten onderrug met anti-slip laag waardoor ze lekker zacht aanvoelen en een mooie textuur hebben.

155 x 230 cm = 399 euro
200 x 290 cm = 649 euro

Geen maatwerk mogelijk.

Leveringstijd wanneer niet in voorraad in de showroom: +/- 14 dagen.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

BELANGRIJK

😷 Ter voorkoming van een verdere verspreiding van het coronavirus is op vraag van de federale overheid onze showroom tijdelijk gesloten tot en met 19 april 😷.

U kan wel online blijven bestellen; orders worden zoals normaal verwerkt en gaan gewoon door. De nodige hygiënische maatregelen worden bij het inpakken in acht genomen. Hou er wel rekening mee dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden pakjes iets langer dan normaal onderweg kunnen zijn.

We staan ook nog steeds voor al uw vragen ter beschikking via e-mail.

© 2010 - 2020 Tapijten & Huiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel